Rechtvaardig verhaal

Geschreven op 28 februari 2019 door Frank Bolsenbroek

Als gerechtelijk deskundige, expert en taxateur in motorvoertuigen werd ik al vele jaren geconfronteerd met verzoeken uit de markt om mijn visie te geven op de afwikkeling van voertuigschade. Vaak uitdagende en altijd weer andersoortige casussen. Het leidde tot het inzicht dat ik met deze knowhow voorzie in een behoefte. Zo kwam vanuit Bolsenbroek & Partners B.V. een nieuw initiatief met Schade Alert Verzekerden Hulpdienst B.V. ofwel; Schade Alert.

Rechtvaardigheid speelt daarin een hoofdrol. Daarin zullen wij te allen tijde eerlijk en objectief zijn. Recht is Recht en Krom is Krom. Dat laat zich niet met elkaar mixen. Onrecht pakken we graag met u aan. Maar wat soms als onrecht wordt gevoeld kan na een objectieve toelichting onzerzijds inzicht geven dat het standpunt van de wederpartij toch juist is. Wij verhalen voor u wat rechtvaardig verhaalbaar is. Daarbij bewandelen wij onconventionele paden, maar ze leiden wel naar Rome. Kom maar op! Rechtvaardig Verhaal dus!

Dit blog leent zich bij uitstek om de veelzijdigheid aan zaken die de revue passeerden met u te delen en inzage te geven in onze visie en aanpak.

Op de hoogte blijven van het laatste nieuws? Schrijf je dan in voor onze nieuwsbrief. Je ontvangt automatisch een bericht als er wat te melden is.
aanmelden nieuwsbrief